SkyAlps pustio u prodaju karte za letove iz Mostara, do Italije za manje od 90 evra

Foto: Facebook Mostar Airport Ltd.

Avio-kompanija SkyAlps objavila je red letenja za letove iz Mostara koji će se obavljati tokom letnje sezone.

Dugoočekivani letovi sa hercegovačkog aerodroma otpočeće krajem aprila ove godine i trajaće sve do septembra. Letovi za Veronu stratuju 30. aprila i obavljaće se sve do 11. oktobra. – svakog utorka i petka. Prvi polazak između Mostara i italijanske prestonice Rima zakazan je za 2. maj, a letovi su planirani četvrtkom i nedeljom. SkyAlps će prem aktuelnom redu letenja do Rima saobraćati sve do 13. oktobra.

Karte za letove ka Minhenu takođe je moguće kupiti. Prvi let u rezervacionom sistemu SkyAlpsa planiran je za 30. april. Sve do 11. oktobra italijanski prevoznik će leteti za Minhen svakog utorka i petka.

Za let do Rima u jednom pravcu cena karte iznosi 89 evra, za Veronu 79 evra i Minhen 129 evra. Karte se nalaze u prodaji na sajtu avio-kompanije, a uskoro se očekuju i cene karata za Bari.

Pored SkyAlpsa, na aerodrom Mostar će ove godine doći još jedna avio-kompanija – Air Serbia. Prevoznik je već zakazao letove između Beograda i Mostara, a više o tome možete pročitati u posebnoj vesti na portalu Avio Press.

Foto: Facebook Mostar Airport Ltd.

05.02.2024.