Uslovi korišćenja

Pravila korišćenja i zaštita privatnosti

SADRŽAJ I USLUGE PORTALA  AVIOPRESS

Portal AVIOPRESS svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima koji uključuju Internet vesti, kolumne, foto galerije, uslugu pretraživanja sadržaja. Korišćenje sadržaja omogućeno je u skladu sa ovim uslovima korišćenja. Portal AVIOPRESS zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja Portala AVIOPRESS kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo Portala AVIOPRESS, bez obaveze prethodne najave.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Portal AVIOPRESS NE PRIKUPLJA informacije ili lične podatke automatski generisane ili obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika našeg Portala AVIOPRESS (u daljem tekstu: podaci o korisnicima).

Portal AVIOPRESS poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika.

Portal AVIOPRESS može prikupljati lične podatke korisnika samo uz njihovu saglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informisanja korisnika, radi boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika Portala AVIOPRESS, kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

Portal AVIOPRESS sadrži i podatke i informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal AVIOPRESS nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Portal AVIOPRESS nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na Portalu AVIOPRESS kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na Portalu AVIOPRESS. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na Portalu i izvan Portala AVIOPRESS isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te Portal AVIOPRESS nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj na Portalu AVIOPRESS može biti zaštićen autorskim pravima. Sadržaj objavljen na Portalu AVIOPRESS ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Portala AVIOPRESS, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu Portalu AVIOPRESS ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na Portalu AVIOPRESS povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete od odgovornog urednika zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obaveštenje o eventualnoj povredi, odnosno Vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, te lokaciju (tj. URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

FOTOGRAFIJE ZA SAJT

Pixabay.com