Online i u vazduhu: Lufthansa uvodi besplatno korišćenje aplikacija za razmenu poruka

Foto: Lufthansa / OLIVER ROESLER ORO PHOTOGRAPY

Nemačka nacionalna avio-kompanija uvešće mogućnost besplatnog korišćenja aplikacija za razmenu poruka na svojim kratkim i srednjim letovima.

Lufthansa je saopštila da će od sredine januara putnici koji lete u uskotrupnim Erbas avionima opremljenim uređajima za bežični internet moći bez dodatnih naknada da koriste usluge aplikacija za razmenu poruka. Iz Lufthanse ističu da će putnici moći neograničeno da šalju i primaju poruke, a predviđena je i mogućnost slanja fotografija.

U saopštenju Lufthanse navodi se da će cena ostalih internet paketa, čije će korišćenje avio-kompanija nastaviti da naplaćuje, pojeftiniti za 50%.

„Lufthansa ulaže oko dve milijarde evra u unapređenje proizvoda i usluga. U tom procesu smo implementirali i planirali mnoge velike, srednje, ali i manje inicijative koje putovanje sa Lufthansom čine još boljim iskustvom. Jedan sjajan primer je besplatna razmena poruka. Drago mi je što će naši putnici ubuduće moći da ostanu u kontaktu sa svojim rođacima ili poslovnim partnerima iznad oblaka – besplatno,“ poručio je glavni komercijalni direktor nemačke avio-kompanije Heiko Reitz.

Preduslov za korišćenje nove besplatne usluge je prijavljivanje na FlyNet sa brojem kartice usluge Miles & More ili sa e-mail adresom registrovanom na Lufthansa Group Travel ID. Nova prijava ili registracija je takođe moguća tokom leta, navodi se u saopštenju Lufthanse.

Nemačka avio-kompanija nedavno je najavila „osvežavanje“ kabina Erbasa A320, a više o novom kabinskom proizvodu Lufthanse možete pročitati ovde:

Lufthansa unapređuje kabine A320: Nova sedišta, USB portovi, više mesta za noge…

Foto: Lufthansa / OLIVER ROESLER ORO PHOTOGRAPY

09.11.2023.