Fleš Region

Otpočeli sezonski letovi Atina-Niš

Sletanjem aviona Air Serbia iz Atine, uz tradicionalni vodeni pozdrav, svečano je dočekan prvi sezonski let ka glavnog gradu Grčke. Avioni Air Serbia prevoziće naše putnike ka Atini svake srede i nedelje.
Direktor niškog aerodroma Konstantin Veliki, Dušan Knežević izrazio je zadovoljstvo što se ponuda redovnih sezonski letova tokom letnjeg reda letenja iz godine u godinu povećava i što je interesovanje putnika za ove letove veliko.
– Koristim ovu priliku da izrazim veliko zadovoljstvo što će naš aerodrom putnicima iz Niša i ovog dela Srbije moći da ponudi jednu turistički dosta popularnu i zanimljivu destinaciju kakva je Atina. Danas pored Atine poleću i avioni Air Serbia ka još jednoj primorskoj destinaciji, Tivtu.
Aerodrom Niš nastaviće da radi sa sadašnjim i potencijalno novim avio-kompanijama kako bi našu ponudu destinacija već za narednu letnju sezonu poboljšao i unapredio. – izjavio je direktor Knežević
Avioni Air Serbia tipa ATR 72 prevoziće svakog srede i nedelje putnike iz Niša ka Atini i obrnuto, odnosno avioni tipa Erbas A319 prevoziće svake srede i subote putnike iz Niša ka Tivtu i obrnuto.
NIŠ (ΙΝΙ) – ATINA (ATH) broj leta JU1510 poletanje u 06:00 časova
ATINA (ATH) – NIŠ (ΙΝΙ) broj leta JU1511sletanje u 10:30 časova
NIŠ (ΙΝΙ) – TIVAT (TIV) broj leta JU1188poletanje u 12:00 časova
TIVAT (TIV) – NIŠ (ΙΝΙ) broj leta JU1189sletanje u 14:35 časova
Izvor: Aerodrom Niš
15.06.2022.