Nova akcija Air Serbia: Karte od 39 evra po smeru

Air Serbia promo

Air Serbia je pripremila novu promotivnu ponudu tokom koje će putnici biti u prilici da kupe avio-karte do 17 popularnih destinacija širom Evrope, za period putovanja od 15. aprila do 26. oktobra 2024. godine. Imajući u vidu veliko interesovanje za pojedine destinacije iz mreže Air Serbia, uočeno tokom prethodne promotivne akcije, kompanija je odlučila da određeni broj sedišta na pojedinim letovima ponudi putnicima po atraktivnim cenama, počev od 39 evra po smeru. Akcija je počela danas, 4. aprila i trajaće do utorka, 9. aprila 2024. godine, a karte se mogu kupiti putem veb-sajta, mobilne aplikacije ili u nekoj od poslovnica. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

 „Nova promotivna ponuda naše kompanije osmišljena je tako da olakša planiranje, bilo da su u pitanju prolećni izleti, letnji odmori ili jesenja putovanja. U narednih šest dana, naši putnici su u prilici da po atraktivnim cenama kupe avio-karte do nekih od najlepših gradova u Evropi i na Mediteranu. Ponekad izbor nije lak, ali je uvek lepo imati izbor. Pozivamo putnike da iskoriste aktuelnu ponudu i po povoljnim uslovima obezbede svoje mesto na letovima Air Serbia“, izjavila je Maša Vasović, viša menadžerka za upravljanje prihodima Air Serbia.

 U okviru nove promotivne akcije Air Serbia, do Barselone, Ciriha, Milana, Diseldorfa, Štutgarta, Hamburga, Berlina, Larnake, Malte i Rima možete otputovati po ceni počev od 39 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

 Avio-karte srpske nacionalne avio-kompanije do Beča, Kopenhagena, Geteborga, Stokholma i Lisabona tokom šest dana trajanja promo-akcije biće dostupne po početnoj ceni od 49 evra po smeru.

 Ukoliko planirate putovanje do Amsterdama i Pariza, uz promotivnu ponudu Air Serbia otputujte po ceni počev od 59 evra po smeru.

Izvor: Air Serbia

04.04.2024.