Fleš Region

Er Srbija prima nove članove kabinske posade

Er Srbija ovog vikenda organizuje događaj u okviru procesa selekcije za zapošljavanje novih članova kabinske posade (Assessment day), prvi put posle dve godine pauze. Srpska nacionalna avio kompanija će izabrane kandidate okupiti u zgradi Saobraćaja Er Srbije na aerodromu u Beogradu. Na konkurs za prijem novih članova kabinskog osoblja, koji je bio otvoren od 18. marta do 2. aprila, prijavilo se preko 200 kandidata.

„Drago nam je što smo nakon pauze od dve godine, uslovljene pandemijom i radom u otežanim okolnostima, sada u prilici da ponovo organizujemo konkurs i sa velikim zadovoljstvom dočekujemo kandidate. Posebno nas raduje veliko interesovanje mladih da postanu članovi našeg zaista izuzetnog tima kabinskog osoblja i budu ponosni ambasadori brenda nacionalne avio kompanije. Očekuje nas uzbudljiva i izazovna letnja sezona, veliki broj letova i destinacija, pa upravo iz tog razloga otvaramo vrata novim kolegama, kako bismo svi zajedno doprineli ostvarivanju planiranih ciljeva i putnicima pružili uslugu najvišeg kvaliteta“, izjavila je Milica Netković, direktor za ljudske resurse u Er Srbiji.

Kandidati će proći kroz niz testova i vežbi, kreiranih da se zadovolje najviši standardi rada, neophodni za obavljanje posla kabinskog osoblja avio-kompanija. Kriterijumi za procenu kandidata tiču se nivoa znanja engleskog jezika, spremnosti da pruže pomoć putniku, stepena motivacije i želje da postanu deo tima nacionalne avio-kompanije i putnicima pružaju vrhunsku uslugu.

09.04.2022.