Fleš Region

Air Serbia i Turkish Airlines proširili kod-šer saradnju

Air Serbia i Turkish Airlines najavili su dodatno unapređenje komercijalne saradnje novim kod-šer sporazumom, koji će se proširiti na destinacije u okviru mreža Air Serbi-e i Turkish Airlines-a. Proširenje kod-šer sporazuma je zvanično potpisano u Istanbulu u prisustvu generalnih direktora dve avio-kompanije – Bilala Ekšija i Jiržija Mareka.

Dve avio-kompanije, koje već imaju kod-šer sporazum za međusobne letove između Beograda i Istanbula, dodatno su unapredile saradnju time što je Air Serbia dodala svoj JU kod na letove Anadolu jet-a, podružnice Turkish Airlines-a, između turske prestonice Ankare i glavnog grada Srbije Beograda. U isto vreme,  Turkish Airlines je svoj TK kod na letove Er Srbije između Niša i Istanbula, kao i između Kraljeva i Istanbula, time pružajući putnicima na navedenim letovima pristup globalnoj mreži Turkish Airlines.

Avio-kompanije već imaju kod-šer saradnju za letove navedene ispod: 

Iz Beograda: Banja Luka, Tivat, Ankara

Iz Istanbula: Ankara, Izmir, Adana, Antalija, Dalaman, Gazijantep, Kajzeri, Konja, Trabzon, Gazipaša, Bodrum, Odesa, Kijev, Aman, Kairo, Tel Aviv, Niš, Kraljevo 

03.03.2022.