Fleš Region

Air Serbia zapošljava kroz program „Moja prva plata“

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, drugu godinu zaredom učestvuje u programu „Moja prva plata“ i poziva mlade talente da se prijave na konkurs, koji je otvoren do 31. oktobra 2021. godine.

Program kreiran sa ciljem podsticanja zapošljavanja mladih omogućava kandidatima bez prethodnog radnog iskustva da, obavljanjem prakse u Air Serbia i sticanjem konkretnih znanja, veština i kompetencija za rad, značajno unaprede svoje mogućnosti za zaposlenje.

U okviru programa „Moja prva plata“, nezaposlena lica sa srednjim i visokim obrazovanjem će imati priliku da se prijave na ukupno 56 pozicija u Air Serbia, putem zvaničnog veb-sajta ovog projekta. Organizacione celine sprske nacionalne avio-kompanije koje primaju kandidate su Korporativni poslovi, Transformacija, Marketing i Guest Experience, IT, E-commerce, Planiranje i kontrola posada, Putnički i distribucioni sistemi, Bezbednost i usklađenost, Ljudski resursi, Letačka operativa, Nabavka, Tehnika, Zemaljsko opsluživanje, Prodaja, Finansije i Kargo.

08.10.2021.