Air Serbia – promotivne cene karata za deveti rođendan

Air Serbia

Air Serbia sutra, 26. oktobra, obeležava svoju devetu godišnjicu poslovanja pod sadašnjim imenom. Tim povodom, srpska nacionalna-avio kompanija pripremila je jedinstvenu promotivnu akciju za kupovinu karata preko sajta Air Serbia sa 30 odsto popusta na iznos tarife za devet destinacija: Lion, Štutgart, London, Beč, Salcburg, Prag, Milano, Bukurešt i Zagreb.

 Putnici će na dan rođendana Air Serbia, 26. oktobra 2022. godine, uz korišćenje promo-koda BDAYAS2022 moći da ostvare popust prilikom kupovine avio-karata za putovanja započeta do 25. marta 2023. godine.

 „Izuzetno smo ponosni na činjenicu da devetu godišnjicu pod imenom Air Serbia proslavljamo sa našim putnicima koji nam svakodnevno ukazuju poverenje. Svake godine u ovo vreme osvrćemo se na period iza nas i prisećamo se kako smo 2013. krenuli na naše zajedničko putovanje. Tokom gotovo jedne decenije dok smo sprovodili planove i pokušavali da iskoristimo sve prilike koje su nam se pružale na tržištu, dešavalo se mnogo toga – lepog i uzbudljivog. Nadamo se da ćemo putnicima i dalje biti prvi izbor, a mi ćemo se truditi da opravdamo ulogu regionalnog lidera u avio-industriji, konstantno unapređujući našu uslugu i ponudu. Nastavljamo da zajedno letimo u susret novim rekordima i slavimo buduće uspehe“, rekao je Jirži Marek, generalni direktor Air Serbia.

 Podsetimo, prvi avion u bojama Air Serbia, AirbusA319 pod imenom Novak Đoković, poleteo je 26. oktobra 2013. iz Beograda i započeo otvaranje jednog novog poglavlja u istoriji nacionalne avio-kompanije.

25.10.2022.