Air Serbia počela letove za Kairo

Air Serbia, Kairo

Air Serbia je noćas, letom JU876, uspostavila direktne letove između Beograda i Kaira. Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede i petka. 

Inauguracioni let Air Serbia svečano je dočekan na međunarodnom aerodromu u Kairu, udaljenom 15 kilometara od centra grada. Događaju su prisustvovali predstavnici nacionalne avio-kompanije i aerodroma.

„Prilikom planiranja odmora, turisti iz naše zemlje i regiona, često biraju upravo Egipat. Pored čarter letova Air Serbia do omiljenih letovališta u toj zemlji, poput Hurgade i Šarm el Šeika, od sinoć putnicima nudimo i redovnu liniju između Beograda i Kaira. Verujemo da će ti direktni letovi putnicima biti snažan motiv da posete i upoznaju grad na Nilu,“ izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia. 

Uvođenjem direktnih letova između Beograda i Kaira, putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milano, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži Air Serbia.

16.05.2023.