Air Serbia otvara liniju za Malagu

Foto: Air Serbia

Srpska nacionalna avio-kompanija uspostavlja direktne letove na relaciji između Beograda i Malage. Biće to peta destinacija u Španiji na koju će Air Serbia leteti ove godine. Letovi će se obavljati, dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Karte su već u prodaji, počev od 99 evra po smeru u ekonomskoj klasi. Nakon obnavljanja letova za Maltu, Malaga je druga destinacija koju kompanija uvodi u ovoj zimskoj sezoni.

„Otvaranjem Malage kao nove destinacije, Air Serbia dodatno osnažuje svoje prisustvo u Španiji i putnicima nudi još bolju povezanost sa ovom mediteranskom zemljom. Letovi do svih gradova Španije, do kojih leti naša kompanija, beleže veoma dobru popunjenost tokom cele godine. Verujemo da će Malaga putnicima biti atraktivna koliko i Barselona, Madrid, Majorka i Valensija,“ izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju srpskog avio-prevoznika.

Letovi do Malage obavljaće se sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Red letenja na ovoj liniji osmišljen je tako da putnicima pruža pogodne konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Air Serbia-e poput Atine, Beča, Bukurešta, Ljubljane, Istanbula, Podgorice, Skoplja, Zagreba i drugih.

Foto: Air Serbia

10.11.2022.