Fleš Region

Air Serbia otvara liniju između Niša i Ciriha

Foto: Air Serbia

Srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia najavila je uspostavljanje direktne linije između Niša i Ciriha. Letovi sa aerodroma „Konstantin Veliki” obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom, tokom prazničnog dela predstojeće zimske sezone. Prvi let JU1374 planiran je za 17. decembar tekuće godine, dok će poslednji let na toj sezonskoj liniji saobraćati 14. januara 2023. godine. Karte su već u prodaji na sajtu airserbia.com.

„Izuzetno nam je drago što našim putnicima tokom novogodišnjih i božićnih praznika možemo da ponudimo brzu direktnu vezu između Niša i Ciriha. Na ovaj način obezbeđujemo dobre konekcije između najvećeg švajcarskog grada i juga naše zemlje. Letovi su za sada sezonskog karaktera, a u zavisnosti od interesovanja putnika, razmotrićemo i nastavak obavljanja letova na toj liniji“, izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje reda letenja u srpskoj avio-kompaniji.

Subotnji polasci iz Niša zakazani su u 17:45 dok će sredom Air Serbia poletati ka Cirihu u 07:10. Sa druge strane, letovi iz Ciriha za Niš planirani su u 15:05 subotom i 10:05 sredom, a celo putovanje između dva grada će trajati oko 2 sata.

Foto: Air Serbia

30.08.2022.