Air Serbia od 6. aprila za Tel Aviv

Air Serbia od 6. aprila uspostavlja direktne letove između Beograda i Tel Aviva. Između glavnog grada Srbije i aerodroma Ben Gurion, avioni tipa Airbus A319 nacionalne avio-kompanije, saobraćaće tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i nedeljom. Avio-karte od danas možete kupiti po promotivnoj ceni počev od 109 evra po smeru u ekonomskoj klasi. 

 „Posle pauze od skoro tri godine, usled pandemije korona virusa, početkom aprila ponovo ćemo poleteti do Izraela. Radujemo se povratku u Tel Aviv. Taj grad na obali Sredozemnog mora najveća je gradska oblast i kulturni centar Izraela koji čuva tradiciju i istoriju. Njegovim povratkom u mrežu Air Serbia dodatno ćemo obogatiti ponudu, a putnicima omogućiti dobre veze Bliskog istoka sa Zapadnom Evropom, Sjedinjenim Američkim Državama i Balkanom,“ izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Tel Aviv krase peščane mediteranske plaže, bogata kultura i arhitektura, izvanredan noćni život i raznovrsna gastronomija. Istorijsko nasleđe, kamene zgrade i kaldrmisane ulice svakodnevno privlače turiste. Tu je smeštena jedna od najstarijih luka na svetu, Jaffa. Obavezno posetite Shuk HaCarmel, najpoznatiju izraelsku pijacu na otvorenom i Shuk HaPishpeshim, bogatu antikvitetima. Autentično i živopisno bliskoistočno iskustvo upotpuniće šetnja ulicama Ibn Gvirol i Ben Iehuda u kojima se služe jela od mesa, ribe, povrća, vešto umetnutih u pita hleb ili kriške tosta. Isprobajte sabič i tahini u lafa hlebu ili jedinstvene sendviče od haringe.

20.02.2023.