ZIPAIR pokreće letove za San Francisko

Niskotarifna podružnica Japan Airlines-a, kompanija ZIPAIR, je saopštila da će ovog leta pokrenuti direktne letove između Tokija i San Franciska. Prevoznik još uvek nije saopštio kada će tačno započeti letove na svojoj novoj ruti ali će se to najverovatnije dogoditi već na početku letnje sezone. Glavna baza ZIPAIR-a je aerodrom Narita pa će se letovi ka San Francisku, kao i ka drugim destinacijama, obavljati sa ove vazdušne luke.

„Zaista smo uzbuđeni što ćemo ovog leta dočekati letove ZIPAIR-a između San Franciska i Tokija. Ovim potezom, putnici mogu da uživaju u fantastičnim cenama ZIPAIR-a i u nagrađivanom iskustvu aerodromu San Franciska svetske klase. Zahvaljujemo ZIPAIR-u što je izabrao San Francisko i posvećeni smo tome da nova linija uspe,“ poručio je direktor aerodroma Ivar C. Satero.

Kompanija ZIPAIR u svojoj floti ima 4 Boeing-a 787 u verziji -8 koji primaju 290 putnika u dvoklasnoj putničkoj Kabini. Japanski prevoznik će pored San Franciska leteti ka Singapuru, Seolu, Bangkoku, Honululuu, Los Anđelesu i San Hozeu.

26.02.2023.