Severna Amerika

Žena zaražena korona virusom se izolovala u toaletu aviona

Jedna putnica na letu Icelandair-a izolovala se u toaletu aviona nakon što je saznala da je zaražena korona virusom. Naime, Marisa Fotieo je 19. decembra letela na liniji između Čikaga i Rejkjavika sa svojim negativnim PCR i antigenskim testovima. Međutim, putnica je tokom leta razvila prve simptome korona virusa zbog čega je odlučila da se testira još jednom, ovoga puta u avionu. Njen test na korona virus je nažalost bio pozitivan zbog čega je počela da brine za sebe ali i druge putnike u avionu, prenosi CNN.

Stjuardesa Icelandair-a pokušala je da oslobodi jedan red sedišta za zaraženu putnicu ali nije uspela to da uradi kako su sva mesta u avionu bila zauzeta. Kako ne bi zarazila putnike, Marisa Fotieo je odlučila da ostatak svog putovanja provede u toaletu gde neće predstavljati opasnost za ostale ljude u avionu. Ona je potom kupila Icelandair-ov internet paket i svoju priču podelila na društvene mreže.

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I’m So Lucky Lucky – Grandzz

01.01.2022.