Južna Amerika

Viva povećava broj međunarodnih letova

Foto: Business Wire

Kolumbijska niskotarifna avio-kompanija Viva Air saopštila je da će uvesti dodatne letove na svojim međunarodnim rutama. Svega mesec dana nakon pokretanja linija za Buenos Ajres i Sao Paulo, Viva je odlučila da poveća broj letova ka ovim gradovima i ponudi putnicima bolje opcije za putovanja.

Kompanija Viva Air trenutno povezuje Bogotu i Medeljin sa aerodromom Buenos Ajres četiri puta nedeljno dok se letovi iz dva grada ka Brazilu obavljaju 3 puta u toku nedelje. Prevoznik će od oktobra povećati broj nedeljnih polazaka ka Argentini na ukupno 5, a linije ka Sao Paulu su dobile po 1 dodatan polazak. Pored ovih povećanja, Viva je najavila i dodatne letove na liniji između Medeljina i Kankuna koja će od septembra imati 10 umesto sadašnih 8 nedeljnih letova.

„Prošlo je manje od mesec dana otkako smo pokrenuli našu direktne linije od Kolumbije do Argentine i Brazila po super niskim cenama, a već smo videli da su naši putnici odlično prihvatili ove rute. Zbog toga povećavamo broj nedeljnih frekvencija od oktobra do ovih destinacija, omogućavajući više putnika da putuju, plaćajući samo ono što im je potrebno,“ poručio je komercijalni potpredsednik kompanije Viva Pablo Madriñán.

Foto: Business Wire

11.07.2022.