VIDEO: Er Indija predstavila novu luksuznu kabinu Boinga 777

Foto: Airbus/Christian Brinkmann

Kompanija Er Indija (Air India) je u četvrtak predstavila svoj novi vizuelni identitet ali ono što je ostalo u senci nove šeme bojanja i logoa je novi izgled kabina aviona. Prevoznik je odlučio da pored spoljašnjeg izgleda svojih letelica uredi i unutrašnjost, a među prvim avionima koji će proći kroz proces modernizacije kabina su Boinzi 777-300ER.

U priloženom videu možete pogledati kakvo će iskustvo putovanja Er Indija ponuditi u njenim „sređenim“ širokotrupcima:

Boinzi 777-300ER će imati četvoroklasnu putničku kabinu sa sedištima prve, biznis, premium ekonomske i ekonomske klase. U enterijeru aviona će prema objavljenim renderima dominirati crvena i bež boja što je u skladu sa novim vizuelnim identitetom kompanije.

Izvršni direktor kompanije Campbell Wilson je izjavio da će proces modernizacije kabina širokotrupnih aviona započeti sledeće godine kao i da će prvi avioni sa novim enterijerom ući u saobraćaj u drugoj polovini 2024. godine. U narednom periodu Tata Grupa, vlasnik Er Indije, planira da investira oko 400 miliona dolara u preuređivanje kabina aviona jer se smatra da je njihov izgled i kvalitet „najslabija tačka“ nacionalnog prevoznika.

O novom izgledu Er Indije možete pročitati klikom na sledeću vest:

FOTO: Er Indija predstavila novi logo i šemu bojenja

Foto: Airbus/Christian Brinkmann

12.08.2023.