RwandAir uskoro non-stop do Londona

Foto: Pedro Aragão

Afrička kompanija RwandAir je saopštila da će početkom novembra započeti direktne non-stop letove ka najvećem londonskom aerodromu, vazdušnoj luci Heathrow. Umesto dosadašnjih letova sa međusletanjem i zadržavanjem u Briselu, ruandska avio-kompanija će od 6. novembra povezivati svoju bazu, aerodrom Kigali i London Heathrow bez usuputnih sletanja u Belgiji. RwandAir je takođe najavio da su od 1. meseca zakazana 4 nedeljna polaska umesto sadašnjih 3 koliko se obavlja na ruti Kigali-Brisel-London.

„Uzbuđeni smo što pokrećemo direktne letove za London, koji su od danas u prodaji, zbog popularnosti naših trenutnih usluga. Velika Britanija je neverovatno važno tržište za nas i znamo da će naši putnici ceniti kraće vreme letenja i veći broj konekcija koje će ponuditi novi letovi,“ izjavio je izvršni direktor RwandAir-a Yvonne Makolo.

Avio-kompanija će obavljati letove iz Kigalija svakog utorka, četvrtka, subote i nedelje u 23:35, a isti bi trebali da stignu na Heathrow u 06:20 sledećeg dana. Povratni letovi sa Heathrow-a zakazani su ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 20:30 dok se dolazak aviona u Ruandu očekuje u 07:00 narednog dana. Kao i na ostalim long-haul linijama prevoznika, na ovoj ruti će takođe leteti Airbusi A330.

Foto: Pedro Aragão

19.10.2022.