Rajaner sledeće nedelje otvara 17 linija iz Tirane

Foto: Ryanair

Irska niskotarifna avio-kompanija Rajaner otvoriće 17 novih linija iz Tirane tokom sledeće nedelje.

Šef Rajaner grupe Majkl O’Liri posetio je juče albansku prestonicu gde je održao konferenciju za medije. On je izjavio da su rezultati ranog bukinga veoma dobri i da je već 70% planiranih kapaciteta popunjeno. O’Liri je takođe saopštio da će putnici moći da rezervišu karte za letove Rajanera po promotivnoj ceni od 14,99 evra u naredna dva dana za putovanja u periodu od novembra do marta.

Kompanija će 31. oktobra otvoriti 17 novih linija ka destinacijama u Evropi. Tirana će letovima Rajanera biti povezana sa Londonom Stansted, Milanom Bergamom, Rimom Čampino, Bolonjom, Briselom Šarlroa, Katanijom, Pizom, Venecijom Treviso, Parizom Bove, Bukureštom, Krakovom, Mančesterom, Varšavom, Dizeldorfom Veze, Edinburgom, Pragom i Stokholomom.

Zanimljivo je da će na velikom broju novih letova biti i po više dnevnih polazaka. Čini se da će najpopularnija linija biti ona između albanske i britanske prestonice između kojih će Rajaner leteti čak 28 puta nedeljno. Velika potražnja očigledno vlada i za letove ka Milanu koji će imati jednak broj frekvencija.

Foto: Ryanair

26.10.2023.