Rajaner predstavio zimski red letenja u Zagrebu

Foto: Piotr Mitelski/Ryanair

Kompanija Rajaner je objavila zimski red letenja 2023/24 za Zagreb, sa 19 linija, uključujući i jednu novu destinaciju na ruti za Lanzarote, te povećanje frekvencija na rutama za Bazel, Dablin, Geteborg, Malagu, Maltu, Memingen i Pariz.

Rajanerov zimski red letenja 2023/24 Zagreb:

  • 3 bazirana aviona 
  • 19 destinacija, 1 nova destinacija – Lanzarote
  • 22% rasta prometa (u fiskalnoj 2023.)
  • Povećanje frekvencija na 7 ruta: Bazel, Dablin, Geteborg, Malaga, Malta, Memmingen i Paris Beauvais
  • Podržavanje preko 1000 radnih mesta uključujući 90 visoko plaćenih poslova pilota, kabinskog osoblja i inženjera
  • Rast prometa putnika do 1,2 miliona godišnje

Na predstavljanju Rajaner zimskog reda letenja u Zagrebu Jason McGuinness, komercijalni direktor kompanije rekao je:

Rajaner sa zadovoljstvom nudi više izbora i najniže cene karata našim putnicima u Zagrebu u Zimskom redu letenja 2023/24 za 19 destinacija, uključujući i jednu novu sunčanu destinaciju Lanzarote, kao i povećanje frekvencija do popularnih odredišta poput Dablina i Geteborga te sunčane Malage i Malte između ostalog. Ovaj novi Zimski red letenja opsluživati će 3 Rajanerova aviona bazirana u Zagrebu, što predstavlja ulaganje od 300 miliona $ i podržava 90 visoko plaćenih profesionalnih poslova u avio industriji, a Rajaner nastavlja jačati povezanost, razvijati turizam i otvarati nova radna mesta u Zagrebu.

Huseyin Bahadir Bedir, predsednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb je izjavio:

Izražavamo zadovoljstvo predstavljanjem Zimskog reda letenja avio-kompanije Rajaner za sezonu 2023/24. Želimo istaknuti da Rajaner daje veliki doprinos mreži letova zagrebačke vazdušne luke sa 27 destinacija u letnjem redu letenja i najavom 19 odredišta u nadolazećem zimskom redu letenja. Zagreb će i dalje raditi na širenju svoje mreže letova, kako bismo ponudili najbolje iskustvo putovanja svim našim putnicima.

Foto: Piotr Mitelski/Ryanair

12.09.2023.