Severna Amerika

Putnica uhapšena nakon tuče sa kabinskim osobljem

Jedna putnica na letu Spirit Airlines-a je uhapšena nakon što je napala članove kabinskog osoblja, javljaju američki mediji. Naime, incident se dogodio u subotu 27. novembra na aerodromu Nešvil (BNA), tačnije u avionu niskotarifne kompanije Spirit Airlines. Četrdesetdvogodišnja putnica pod imenom Amanda Henry je malo pre poletanja aviona udarila stjuardesu dok je drugu vukla za kosu. Brzom reakcijom drugih putnika, Amanda Henry je obuzdana i vezana za svoje sedište.

Posada je ubrzo pozvala aerodromsku policiju koja je uhapsila problematičnu putnicu. Svedoci iz aviona kažu da se žena opirala hapšenju kao i da je vikala „upucajte me“ i „nisam uradila ništa loše“. Iz policijske uprave poručuju da je Amanda bila pod dejstvom alkohola kao i da je pružala veliki otpor prilikom ulaska u maricu.

Međutim, dve stjuardese su odlučile da ne tuže pijanu putnicu koja je izazavala velike probleme na letu. Američki mediji prenose da je Amanda Henry puštena iz pritvora već 28. novembra nakon što joj je plaćena kaucija.

29.11.2021.