PLAY otvorio novu liniju za Atinu

Islandski niskotarifni prevoznik PLAY je ove nedelje otvorio svoju novu rutu ka Evropi. Radi se o liniji između Rejkjavika i grčke prestonice Atine koja je postala najnovija destinacija u mreži PLAY-a. Letovi između dva grada će se obavljati 2 puta nedeljno i to sa uskotrupnim Airbusom A320neo.

Putnici iz Grčke će imati velike benefite od nove linije jer će pored Rejkjavika moći da dosegnu i do drugih destinacija koje PLAY nudi. Tako će oni koji dolaze iz Atine moći brzo i jednostavno da se povežu na mnogobrojne letove PLAY-a ka Severnoj Americi kao što su Njujork, Vašington i Boston.

„Oduševljeni smo što smo svedoci kulminacije naših neumornih napora dok uspešno pokrećemo prve direktne redovne letove između Islanda i Atine. Ova značajna prekretnica u istoriji islandske avijacije je svedočanstvo posvećenosti i napornog rada celog našeg tima. Ogromna potražnja za ovom dugo očekivanom rutom ubedila nas je da produžimo naše letove ka Atini do januara 2024. godine, omogućavajući većem broju putnika da iskusiti čuda Atine,“ ističe izvršni direktor islandske kompanije Birgir Jonsson.

Foto: Colin Cooke

03.06.2023.

Ostavi komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.