Azija

Oman Air povećava broj letova ka Indiji

Foto: Milad A380

Bliskoistočna avio-kompanija Oman Air odlučila je da poveća broj nedeljnih letova ka Indiji i odgovori na veliku putničku potražnju. Prevoznik je najavio da će linije između Muskata i gradova Koči, Delhi i Čenaj dobiti po tri dodatna polaska u periodu između 1. avgusta i 29. oktobra ove godine. Oman Air trenutno leti ka 8 destinacija u Indiji, a sa najavljenim povećanjima kompanija će nuditi ukupno 122 nedeljna leta ka drugoj najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

„Sa zadovoljstvom najavljujemo dodatne frekvencije za Koči, Delhi i Čenaj koji će biti dodate sledećeg meseca kao deo naših sveobuhvatnih planova da ponudimo bolju uslugu na našim međunarodnim tržištima i ispunimo očekivanja naših gostiju tokom praznične sezone,“ izjavio je Oman Air-ov regionalni potpredsednik prodaje za Indijski potkontinent Hamad bin Mohamed Al Harthy.

On dodaje da će se na linijama ka Indiji naći i širokotrupni avioni kao što su Airbusi A330 i Boeinzi 787 pored B737 koji tradicionalno lete na ovim rutama. Kompanija će ponuditi i „Stopover Packages“ za one koji žele da provedu više vremena u omanskoj prestonici i iskuse turističku ponudu Muskata i Omana.

Foto: Milad A380

27.07.2022.