Norse najavio linije iz Majamija za Berlin i Pariz

Norse Atlantic

Norveška niskotarifna avio-kompanija Norse Atlantik (Norse Atlantic) nastavlja svoju ekspanziju uvođenjem dve nove linije iz Majamija. Naime, prevoznik je saopštio da će tokom predstojeće zimske sezone pokrenuti letove iz Berlina i Pariza ka drugom najvećem gradu na Floridi.

Letovi između aerodroma Šarl de Gol (CDG) i Majamija (MIA) startuju 11. decembra i na novoj ruti su planirana 4 nedeljna polaska. Letovi ka aerodromu Berlin Brandengurg (BER) će krenuti nešto kasnije, tačnije 15. decembra sa samo jednim nedeljnim letom. Cena karata u jednom pravcu iz Pariza se kreću od 219 evra dok će oni koji putuju iz Nemačke morati da odvoje barem 20 evra više.

„Majami je dugo bio prepoznat kao tražena lokacija za sunčanje tokom zime i drago nam je što povezujemo još više evropskih gradova sa ovom živopisnom destinacijom. Zahvaljujući Norse Atlantiku sada postoje pristupačne direktne vazdušne veze od Pariza, Berlina, Londona i Osla do Majamija tokom zimske sezone što znači da će više putnika sada moći da vidi ove neverovatne destinacije sa obe strane Atlantika“, izjavio je Bjorn Tore Larsen, izvršni direktor Norse Atlantika.

Foto: Norse

12.07.2023.