Norse Atlantic pokreće još dve linije

Foto: Norse Atlantic Airways

Niskotarifna kompanija Norse Atlantic Airways je juče započela prodaju karata za dve nove linije od aerodroma London Gatwick do Orlanda i Fort Loderdejla. Letovi za Orlando startuju 25. maja dok je prvi polazak na liniji za Fort Loderdejl zakazan za dan kasnije, odnosno 26. maj. Cene povratnih karata za letove ka Floridi startuju od 409 funti.

Letovi za Orlando će saobraćati 4 puta nedeljno u maju i junu, a zatim svakodnevno u jeku letnje sezone. Sa druge strane, letovi ka Fort Loderdejlu će se obavljati 3 puta nedeljno u maju i junu i 4 puta nedeljno do kraja letnje sezone. Svi letovi će se obavljati sa Boeinzima 787-9 sa 338 putničkih mesta u dvoklasnoj kabini.

„Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo dve nove rute od London Gatwick-a do popularne destinacije za odmor Floride. Pored naših trenutnih dnevnih letova za Njujork, takođe ćemo do kraja februara pustiti u prodaju i druge letove između Londona i SAD. Kao rezultat toga, naša avio-kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji, Norse Atlantic UK, će ovog leta opsluživati više destinacija u SAD sa London Gatwick-a nego bilo koji drugi prevoznik,“ izjavio je izvršni direktor Norse-a Bjorn Tore Larsen.

Foto: Norse Atlantic Airways

15.02.2023.