NBA i Emirates potpisali sponzorski ugovor

emirates-nba

Emirates i Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) objavili su višegodišnje globalno marketinško partnerstvo kojim su Emirates proglasili službenim globalnim avio-partnerom lige.

Logo Emiratesa će takođe biti predstavljen na svim dresovima NBA sudija, počevši od NBA All-Star utakmice 2024. koja će se održati u nedelju 18. februara.

“Ponosni smo što smo uspostavili globalno marketinško partnerstvo sa Nacionalnom košarkaškom asocijacijom kako bismo postali njen službeni globalni partner” rekao je šeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum, predsednik Emirates grupe. “Ova saradnja će takođe dovesti do toga da Emirates postane prvi partner za dresove za sudije u ligi i inauguracijski partner za titulu u NBA kupu. Uz popularnost košarke širom sveta, uzbuđeni smo što radimo sa jednom od globalno priznatih i najprestižnijih profesionalnih liga. NBA je vredan dodatak našem portfoliju sponzorstava jer nam omogućava da se povežemo sa ogromnom globalnom bazom navijača, uključujući i SAD, gde je igra sastavni deo sportske kulture zemlje.”

Navijači će imati priliku da gledaju NBA sadržaje na svim letovima Emiratesa putem sistema za zabavu u avionu, uključujući dokumentarne filmove dugog formata, profile igrača, intervjue i još mnogo toga.

Izvor: NBA

09.02.2024.