Azija

Mango Airlines nastavlja da leti

Kompanija Mango Airlines koja je pre samo nekoliko dana saopštila da prekida sve operacije će ipak nastaviti da leti. Prevoznik će nastaviti da saobraća na svim linijama u svojoj mreži sem ka ostrvu Zanzibar koje pripada Tanzaniji.

“Uzbuđeni smo što možemo da vas obavestimo da uprkos mnogim nagađanjima i nesigurnostima tokom protekle nedelje, Mango Airlines nastavlja da saobraća normalno od subote 1. maja 2021. pa nadalje, osim ka Zanzibaru u ovoj fazi. Obavestićemo javnost o ovoj ruti negde sledeće nedelje. Molimo vas, nastavite da proveravate našu web stranicu jer će prodaja uskoro biti otvorena,” piše u saopštenju afričke avio-kompanije.

Iako je povratak Mango Airlines-a odlična vest za vazduhoplovnu industriju Južne Afrike, putnici koji su zbog neizvesne situacije sa prevoznikom kupili karte kod drugih avio-kompanija su izrazili svoje nezadovoljstvo. Zbog najavljenog prizemljenja Mango Airlines-a, veliki broj ljudi je odlučio da putuje sa drugim prevoznicima i potroši dodatan novac za alternativne letove.

02.05.2021.