Lufthansa prikazala novu „Fanhansa“ šemu bojenja

Foto: Lufthansa

Kompanija Lufthansa je predstavila specijalnu šemu bojenja sa porukom podrške raznolikosti za avion koji će reprezentaciju Nemačke odvesti na trening uoči Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru. Nemački nacionalni avio-prevoznik tradicionalno prikazuje svoju specijalnu „Fanhansa“ šemu za sva veća fudbalska prvenstva. Za Svetsko prvenstvo u Kataru, igrači, treneri i pomoćno osoblje biće prevezeni Lufthansinim Airbusima A330 do njihovog trening centra u Muskat i to već u ponedeljak 14. novembra. Let LH 632 je zakazan na redovnoj liniji iz Minhena (MUC) do Dubaija (DKSB) preko Muskata (MCT).

U saopštenju za štampu, Lufthansa je rekla da specijalna šema, koju je dizajnirao ilustrator Peter Phobia, primenjena na njen A330 registrovan pod oznakom D-AIKK i da šalje „jasnu poruku svetu“:

„Lufthansa je sinonim za otvorenost, toleranciju, različitost i zbližavanje ljudi. Kompanija omogućava svojim putnicima svih nacija i kultura da se povežu, i svima želi dobrodošlicu, bez obzira na pol, godine, etničku pripadnost, veru, nacionalnost, identitet ili seksualnu orijentaciju.“

Foto: Lufthansa

13.11.2022.