Let American Airlinesa kasnio zbog žene koja se krila u prvoj klasi

Let American Airlinesa na liniji Dalas/Fort Vort-Majami je kasnio 3 sata zbog žene koja se krila u prvoj klasi aviona. Rutinski let AA2205 između dva američka grada je prvobitno odložen za 90 minuta zbog udarca ketering kamiona u cargo vrata aviona. Međutim, putnici u avionu nisu ni slutili da će njihov let biti pomeren za još 90 minuta zbog „YouTube prenka“ jedne žene.

Gospođa koja je kupila kartu za sedište u ekonomskoj klasi leta American Airlinesa je odlučila da se „našali“ i sakrije se u prvu klasu aviona. Ona je putniku pored sebe rekla da ide da popriča sa prijateljem koji sedi u prvoj klasi ali nakon što je posada shvatila da žena dugo nije na svom mestu, pozvali su je preko razglasa da se vrati na svoje mesto. Problematična putnica se neko vreme krila, navodno snimajući „prenk“ video za socijalne mreže, sve dok stjuardese nisu rekle da avion neće poleteti dok je ne nađu. Ona je posle toga pokušala da se mirno vrati na svoje mesto pretvarajući se da nije kriva.

Posada aviona je shvatila da se ona krila i nakon toga je izbačena sa leta pod policijskom pratnjom zbog njenog agresivnog ponašanja. Jedan od putnika koji je vikao na stjuardese zbog kašnjenja leta je takođe izbačen.

02.11.2020.