Kuwait Airways pokreće 20 novih linija

Kuwait Airways

Kuwait Airways je najavio veliki broj novih destinacija (20) u ovoj godini, kao deo plana širenja mreže koja je uspešno započeta prethodne godine.

Nove destinacije Kuwait Airways-a

Direktorka distribucije i planiranja mreže u Kuwait Airways-u, gospođa Shorouk Al-Avadhi ovim povodom je dala izjavu za medije:

„U 2023. godini biće lansirano 20 destinacija širom sveta, pošto će Kuwait Airways obavljati svoje letove, počev od juna za Budimpeštu u Mađarskoj sa dva leta nedeljno – utorkom i subotom, do Malage u Španiji sa tri leta nedeljno – utorkom, petkom i nedeljom, za Sarajevo u Bosni sa dva leta nedeljno – četvrtkom i nedeljom, i za Mikonos u Grčkoj sa dva leta nedeljno – nedeljom i sredom. Ovo je dodatak postojećim letovima za Atinu u Grčkoj sa jednim letom nedeljno petkom, za Beč u Austriji sa tri leta nedeljno – utorkom, četvrtkom i nedeljom, za Nicu u Francuskoj sa dva leta nedeljno – utorkom i subotom, i do Antalije u Turskoj sa dva leta nedeljno – ponedeljkom i četvrtkom. Operacije za Trabzon u Turskoj će uključivati tri leta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom, za Bodrum u Turskoj sa tri leta nedeljno – ponedeljkom, sredom i subotom, za Šarm el Šeik u Egiptu sa tri leta nedeljno – ponedeljkom, sredom i subotom i za Salalah u Omanu sa dva leta nedeljno – utorkom i četvrtkom. Kompanija će takođe obavljati svoje letove za Izmir u Turskoj od aprila sa tri leta nedeljno – utorkom, četvrtkom i nedeljom, a lansiraće svoje letove za Aleksandriju u Egiptu počev od marta sa tri leta nedeljno – ponedeljkom, petkom i nedeljom.”

07.02.2023.