KLM predstavio sedište dizajnirano prema željama putnika

KLM sedište

Holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines predstavila je novo sedište biznis klase dizajnirano na osnovu opsežnog istraživanja putničkih iskustava. U pitanju su sedišta koja su, zahvaljujući inovacijama u dizajnu i tehnologiji proizvodnje, do 15% lakša od drugih sedišta u biznis klasama, što doprinosi manjoj potrošnji goriva i u skladu je sa KLM-ovim ciljevima održivosti.

KLM-ova nova sedišta u biznis klasi nude putnicima:
– direktan pristup prolazu i veću privatnost zahvaljujući kliznim vratima koja se po potrebi otvaraju i zatvaraju;
– više opcija podešavanja sedišta uključujući podesivu podršku za donji deo leđa i funkciju suptilne masaže leđa;
– ravan krevet za spavanje, jer se sedište može potpuno nagnuti kako bi se formirao udoban krevet dužine 198 cm;
– više utičnica za punjenje uređaja i opciju bežičnog punjenja;
– odeljak za lične stvari koji se zaključava;
– držač za flašu koji je deo sedišta tako da putnici mogu bezbedno ostaviti flašu vode na svom stolu, čak i tokom turbulencije.

„Na osnovu opsežnog istraživanja konkurencije i mišljenja putnika, poboljšali smo naša sedišta u biznis klasi kako bi putnici imali više privatnosti i udobnosti tokom leta. Nova sedišta su bolja u pogledu dizajna, tehnologije i karakteristika održivosti”, izjavio je  But Krejken, potpredsednik KLM-ovog odeljenja za putnička iskustva.

Cela KLM-ova flota Boeing 777-300 i 200 biće opremljena novim Jamco Venture sedištima biznis klase, kao i najnovijom kabinom Premium Comfort klase do kraja 2024. godine.

Izvor i foto: KLM

30.06.2023.