ITA Airways i Avianca započinju codeshare partnerstvo

Foto: Oliver Holzbauer

Kompanija Avianca i italijanski nacionalni avio-prevoznik ITA Airways najavili su pokretanje codeshare saradnje koja će omogućiti klijentima da putuju između gradova kao što su Bogota, Kali, Medeljin i Rim ili obrnuto, sa konekcijama na aerodromima u Londonu ili Majamiju. Putnici će uskoro sa jednom kartom moći lako da putuju između italijanske prestonice i kolumbijskih gradova, a sve to sa jednim presedanjem.

Novo codeshare partnerstvo dve avio-kompanije započinje već 31. oktobra. Klijenti Avianca-e će moći da realizuju povratno putovanje između Bogote i Rima preko Londona, dok će klijenti italijanske avio-kompanije moći da putuju između Bogote, Kalija, Medeljina i Rima sa presedanjem u Majamiju.

„Veoma smo ponosni što smo započeli partnerstvo sa Aviancom. Ova saradnja nam da prevezemo naše putnike u Kolumbiju zahvaljujući letovima koji se povezuju sa Bogotom, kao i da putnike Avianca-e odvezemo u Italiju i Evropu našim praktičnim letovima koji se povezuju sa Rimom Fiumicino. Ovim novim sporazumom, broj codeshare ugovora ITA Airways-a se popeo na 30, što je veoma važan rezultat koji je kompanija postigla za samo 12 meseci,“ izjavio je šef ITA Airways-a za mrežu, flotu i alijanse Andrea Benassi

Foto: Oliver Holzbauer

22.10.2022.