Haos u biznis klasi: Putnik maltretirao posadu zbog izbora jela

Let kompanije Junajted Erlajns (United Airlines) između Hjustona (IAH) i Amsterdama (AMS) je morao biti preusmeren nakon što je jedan od putnika počeo da vređa kabinsko osoblje. Mada se većina incidenata događa u ekonomskoj klasi, na Junajtedovom letu za Holandiju putnik je sedeo u biznis klasi.

On je u nedelju 9. jula na letu UA20 ušao u verbalni sukob sa posadom, navodno zbog izbora jela na meniju. Na snimku koji je okačila jedna putnica koja je sedela malo dalje od čoveka se mogu čuti uvrede koje je on upućivao stjuardima i stjuardesama.

@ifyoureashleyanduknowit We got to stop in Chicago to let this super nice guy off the plane. He continued to laugh and antagonize the United crew after these, and they handled it with such calm! #unitedairlines #unitedairlinestiktok #amsterdam #chicago #houston ♬ original sound – Ashley Woodford

Zbog problema koje je putnik izazivao kabinskom osoblju, posada je odlučila da hitno sleti u Čikago i izbaci čoveka iz aviona. Kako je Boing 777 još uvek nosio veliku količinu goriva sa sobom, isto je morao da izbaci pre sletanja na aerodrom O’Hare (ORD).

„Morali smo da sletimo u Čikagu da pustimo ovog super finog čoveka da izađe iz aviona. Nastavio je da se smeje i da se suprotstavlja posadi Junajteda posle ovoga, a oni su to rešili tako mirno,“ navodi se u opisu TikTok klipa.

Kompanija je potvrdila da je avion sleteo u Čikago kao i da je putnika dočekala aerodromska policija koja ga je izvela iz aviona.

18.07.2023.