FOTO: ANA predstavila Pikachu avion

Dreamliner

Japanska avio-kompanija ANA je u nedelju 4. juna predstavila svoj najnoviji Boeing 787 koji nosi specijalu „Pikachu“ šemu bojenja. Avion sa registracionom oznakom JA894A je oslikan motivima iz popularnog dečijeg crtanog filma Pokemon, odnosno jednim od glavnih karaktera, Pikachuom. Ukrašavanje Boeinga 787 sa likovima iz crtaća se nastavlja i unutar samog aviona jer su nasloni za glavu sedišta takođe brendirani. Tokom specijalnih Pikachu letova putnici će biti u mogućnosti da kupe specijalne Pokemon proizvode.

Prvi let Pikachu aviona je obavljen 4. juna na liniji između Tokija i Bangkoka. Kompanija će do oktobra ove godine svoj novi specijalno brendirani B787 koristi na linijama za Bangkok, Delhi, Ho Či Min, Honolulu, Džakartu, Manilu, Singapur, Sidnej i Vankuver.

Pikachu Boeing 787 nije jedina letelica u floti kompanije ANA koja nosi specijalnu šemu bojenja. Japanski prevoznik koristi još 15 specijalno obojenih aviona na kojima se mogu naći motivi same kompanije, Star Alliance, Star Warsa i drugih franšiza.

Foto: Boeing

07.06.2023.

Ostavi komentar