Evropa

Flybe pokreće 12 novih linija

Britanska regionalna avio-kompanija Flybe saopštila je da će uskoro otvoriti 12 novih linija. Prevoznik iz Ujedinjenog Kraljevstva koji svoje operacije obnavlja već od sledećeg meseca planira da učini aerodrom Belfast Siti svojom drugom bazom i pokrene nove rute iz ovog grada. Tako će vazdušna luka u Severnoj Irskoj dobiti direktne avio-linije ka 11 domaćih i 1 stranoj destinaciji.

Flybe će u periodu između od početka aprila do kraja juna leteti između Belfasta i gradova kao što su Birmingem, Glazgov, Lids, London (LHR), Edinburg i Amsterdam. Ekspanzija britanske avio-kompanije nastaviće se i u julu i avgustu otvaranjem 6 novih ruta i to ka: aerodromu East Midlands, Mančesteru, Sauthemptonu, Aberdinu, Invernesu i Njukaslu.

„Oduševljeni smo što možemo da podelimo izuzetno pozitivnu vest da je Flybe odabrao aerodrom Belfast Siti kao svoju drugu bazu i da će od aprila ove godine obavljati letove do 12 destinacija. Ovi letovi dodatno jačaju našu mrežu ruta i nude našim putnicima veći izbor, udobnost i povezanost sa UK i šire. Radujemo se što ćemo dočekati Flybe i sarađivati sa avio-kompanijom kako bismo zadovoljili rastuću potražnju za putovanjima,“ izjavio je komercijalni direktor aerodroma Belfast Siti Katy Best.

25.03.2022.