Ethiopian Airlines se vraća u Maleziju

Foto: Konstantin von Wedelstaedt

Kompanija Ethiopian Airlines je najavila da će od 25. marta ove godine obnoviti letove ka Maleziji, odnosno njenjoj prestonici Kuala Lumpuru. Letovi između Adis Abebe i Kuala Lumpura će se obavljati četiri puta nedeljno, a na liniji će saobraćati Boeinzi B787.

„Uzbuđeni smo što vraćamo naše letove za Kuala Lumpur. Obnavljanje letova ponovo otvara pogodne i besprekorne opcije putovanja između Kuala Lumpura i više od 60 afričkih destinacija. Kuala Lumpur je destinacija izbora i za poslovne ljude i za turiste, a mi smo ponosni što pružamo pogodnu opciju putovanja koja je dobra za putnike koji putuju zbog bilo kog razloga. Ovi letovi su takođe jedan od kanala koji olakšavaju diplomatske i društveno-ekonomske veze između Malezije i Afrike, tako da obnavljanje usluge igra značajnu ulogu u odnosima dva regiona,“ poručio je izvršni direktor Ethiopian Airlines Grupe Mesfin Tasew.

Ethiopian Airlines je prvi put započeo saobraćaj na liniji između Adis Abebe i Kuala Lumpura još 2012. godine ali su ti letovi obustavljeni u 2021. godini.

Foto: Konstantin von Wedelstaedt

19.03.2023.