Er Srbija otvorila novu poslovnicu u Beogradu

Er Srbija poslovnica-

Nova, najsavremenija poslovnica Er Srbije otvorena je juče na drugom spratu beogradskog tržnog centra “Galerija”. Radno vreme nove poslovnice je od 10 do 22 časa tokom svih sedam dana u nedelji. U modernom, futuristički osmišljenom i vedrom prostoru, putnici mogu da kupe avio-karte Er Srbije ili da se informišu o svemu što ih zanima u vezi sa letovima nacionalne avio-kompanije do više od 80 destinacija širom Evrope, Azije, Afrike i Severne Amerike. Pored toga, u novoj poslovnici dostupan je i širok asortiman brendiranih proizvoda, kao što su popularne makete aviona Er Srbije.  

 “U susret desetogodišnjici poslovanja Er Srbije, osmislili smo niz aktivnosti za koje verujemo da će biti zanimljive i korisne našim putnicima. Oktobar je naš rođendanski mesec i započeli smo ga svečanim otvaranjem nove poslovnice u Tržnom centru „Galerija“. Ceo enterijer osmišljen je tako da imate doživljaj kao da ste u avionu. Poznate simbole Er Srbije integrisali smo u moderan prostor aerodinamičnog oblika. Na samom ulazu, baš kao u avionu, putnike dočekuje stjuardesa, ali u poslovnici ona je hologramska. Verujemo da će posetioci uživati u prijatnom ambijentu, a potom i na izabranim letovima naše kompanije“, kaže Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.  

 Svi posetioci koji u nedelju, 1. oktobra 2023. godine dođu u novu poslovnicu Er Srbije na drugom spratu TC „Galerija“ u prilici su da učestvuju u promotivnoj aktivaciji u kojoj će najsrećniji osvojiti vredne nagrade. Ukoliko u specijalnu kutiju ubace tačne odgovore na pet pitanja koja postavlja Er Srbija, mogu da osvoje dve karte za destinaciju po izboru, autobiografiju Mihajla Pupina ili makete aviona tipa erbas A330-200. Sve one koji u nedelju, 1. oktobra, kupe avio-kartu u poslovnici Er Srbije u TC „Galerija“ očekuje popust od 30 odsto na iznos tarife.  

 Do poslovnice Er Srbije u TC „Galerija“ lako se stiže pešice, ali i direktno liftom iz garaže, što je čini pristupačnom svima. 

 Najnovija poslovnica Er Srbije je četvrta u Beogradu, pored onih u Bulevaru kralja Aleksandra 17, u Jurija Gagarina 12 i na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

02.10.2023.