Emirates predstavio punu premijum ekonomsku klasu

Emirates je danas predstavio svoju punu premijum ekonomsku klasu. Avio-kompanija sa sedištem u Dubaiju najavila je da će ovu „veoma traženu“ kabinu otvoriti za prodaju od 1. juna 2022.

Nova klasa kabine, koja nudi luksuzna sedišta, više prostora za noge i uslugu koja će biti konkurentna poslovnoj ponudi mnogih avio-kompanija, biće dostupna klijentima Emiratesa koji putuju popularnim linijama A380 za London, Pariz, Sidnej od 1. avgusta i Christchurch od decembra.

Emirates premium

Emirates premium 2

Tim Clark, predsednik Emirates Airlines-a, izjavio je ovim povodom: „Kao i u svemu što radimo, Emirates Premium Economy će biti izuzetan u svojoj klasi. Od kada smo prvi put predstavili naša Premium Economy sedišta u januaru 2021. godine, pozitivan odgovor i potražnja su bili ogromni. Trenutno imamo šest A380 opremljenih ovom klasom kabine, što ograničava našu početnu primenu, ali naša namera je da ponudimo ovo iskustvo na mnogo više tržišta širom naše mreže. Ovog novembra započećemo naš program rekonstrukcije da bismo instalirali Premium Economy na 67 A380 i 53 Boeing 777. Na kraju programa, Emirates će imati 126 aviona opremljenih Premium Economy kabinama.“

10.05.2022.