Azija

Emirates očekuje veliku potražnju tokom praznika

Kompanija Emirates saopštila je da očekuje veliki broj putnika tokom predstojećih praznika. Prevoznik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata procenjuje da će kroz aerodrom Dubai proći čak milion putnika između 30. decembra i 10. januara što će ovu vazdušnu luku učiniti jednom od najprometnijih u tom periodu godine. Kako bi se operacije odvijale što efikasnije, Emirates je izdao niz preporuka za one koji putuju tokom novogodišnjih praznika.

„Putnici kompanije Emirates mogu da se čekiraju već 24 sata pre polaska koristeći 32 samouslužne mašine za predaju torbi i 16 kioska za čekiranje dostupnih na Terminalu 3 ili na šalterima za čekiranje kompanije Emirates. Putnici koji putuju u SAD mogu se prijaviti 12 sati pre polaska na Emiratesovim check-in šalterima…Klijenti koji koriste self check-in kiosk dobiće svoje karte za ukrcavanje na licu mesta, ali i dalje moraju da završe imigracione formalnosti najkasnije 60 minuta pre poletanja“ poručuju iz avio-kompanije.

Takođe, ulazak na Terminal 3 aerodroma u Dubaiju biće omogućen samo onima sa važećim kartama kako bi se smanjio rizik od prenošenja korona virusa.

30.12.2021.