Azija

Emirates investira 350 miliona dolara u novi zabavni sistem

Foto: Emirates

Kompanija Emirates nastaviće da ulaže u svoj proizvod sa najnovijom investicijom od 350 miliona dolara za narednu generaciju zabavnih sistema. Naime, Emirates će u svojim budućim Airbusima A350 ponuditi poslednju reč tehnologije multimedijalnih ekrana i to u vidu AVANT Up sistema koji razvija francuska firma Thales.

Svih 50 Airbusa A350 koje je kompanija iz Dubaija naručila biće opremljeni ovim sistemom koji pruža potpuno novi multimedijalni doživljaj i nove mogućnosti.

AVANT Up nudi 4K QLED HDR ekrane na čijim se displejima može prikazati više od milijardu boja. Nove zabavne ekrane karakteriše i mogućnost povezivanja preko Bluetootha i putem Wi-Fi mreže dok će brzo punjenje sa USB-C priključkom takođe biti moguće.

Iz avio-kompanije ističu da će putnici imati pristup 5000 svetskih TV stanica, najnovijim filmovima, serijama i muzici, a prevoznik je posebno ponosan na EmiratesRED, prvi kanal za šoping u avionu. Ono što će novi AVANT Up sistem istaći od drugih je i sposobnost pružanja imerzivnog iskustva slabovidim putnicima.

Foto: Emirates

11.09.2022.