Ekspanzija ANA na Starom kontinentu: Iz Japana direktno ka još tri evropska grada

Foto: Pixabay/WikimediaImages

Japanska avio-kompanija ANA All Nippon Airways planira da krajem ove godine otvori tri nove linije ka Evropi. Pored novih ruta, ANA će tokom letnje sezone povećati broj letova na postojećim linijama ka Starom kontinentu i obnoviti saobraćaj ka jednoj destinaciji.

ANA je najavila da će u narednoj zimskoj sezoni, odnosno u poslednjim mesecima 2024. godine, pokrenuti letove sa aerodroma Tokio Haneda (HND) ka Milanu (MXP), Stokholmu (ARN) i Istanbulu (IST). Informacija o broju polazaka i avionima koji bi trebali da lete na ovim linijama trenutno nisu poznati.

Foto: Airbus/Bengt Lange

Foto: Airbus/Bengt Lange

Dodatne polaske ka Japanu ovog leta dobiće vazdušne luke Minhen (MUC) i Šarl de Gol u Parizu (CDG) dok će linija Tokio Haneda – Beč (VIE) biti obnovljena. Povećanje frekvencija planiranno je već početkom jula, a letovi za Beč realizovaće se mesec dana kasnije.

Avio-kompanija planira da tokom predstojeće letnje sezone leti ka ukupno šest evropskih destinacija: Londonu, Parizu, Frankfurtu, Minhenu, Beču i Briselu. U zimskoj sezoni, mreži evropskih gradova bi prema aktuelnim planovima trebali da se pridruže i Milano, Istanbul i Stokholm.

Foto: Pixabay/WikimediaImages

24.01.2023.

Ostavi komentar