Džet Blu predstavio novu šemu bojenja (FOTO)

Foto: JetBlue

Američki niskotarifni avio-prevoznik Džet Blu (JetBlue) je nakon dve decenije postojanja konačno promenio šemu bojenja svojih letelica. Prvi avion njujorške kompanije koji je dobio nove boje je Airbus A321 registrovn pod oznakom N982JB . On je početkom ove nedelje bio ofarban u hangaru na aerodromu Makon u Džordžiji, a već 14. juna je vraćen u saobraćaj i to na jednoj od najbitnijih linija Džet Blua, između Njujorka i San Franciska. Novi brending aviona je ispirisan detaljima iz Džet Bluove „Mint“ biznis klase.

„Livreje su oduvek bile deo našeg identiteta. Kada uočite Džet Blu avion, bilo na zemlji ili u vazduhu, želimo da nas putnici prepoznaju kao brend za putovanja koji ih pokreće drugačije od svih ostalih. Nova livreja nam pomaže da se istaknemo na nebu među tradicionalnim prevoznicima i zadivljujući je odraz naše uloge disruptora koji na jedinstven način kombinuje niže cene i odličnu uslugu,“ poručila je direktorka marketinga Džet Blua Džejn O’Brajen.

Portal Scramble.nl prenosi vest da će kompletna flota poprimiti nove kolor šemu, a farbanje će se obaviti onoga trenutka kada avioni budu na redovnom održavanju. Kompanija je takođe saopštila da radi na novim dizajnovima za repove aviona što će ovaj brend učiniti još prepoznatljivijim.

Foto: JetBlue

16.06.2023.

Ostavi komentar