Severna Amerika

Delta uvodi Wi-Fi na domaćim letovima

Američka avio-kompanija Delta Air Lines planira da uvede brzu internet konekciju na svim domaćim letovima do kraja 2022. godine. Ukupno 300 aviona koji lete na domaćim linijama će biti opremljeno specijalnim Wi-Fi uređajima kompanije Viasat. Delta najavljuje i novu platformu pod imenom Delta Portal Platform koja će putnicima omogućiti da surfuju na internetu, strimuju video sadržaj kao i da obave online kupovinu u toku leta.

Cena internet paketa će biti osam američkih dolara bez obzira na dužinu samog leta što će obradovati putnike koji redovno lete sa jednog na drugi kraj Sjedinjenih Američkih Država. Pored surfovanja i strimovanja koje se naplaćuje, Delta Portal Platform će omogućiti i besplatno korišćenje aplikacija za dopisivanje kao što su WhatsApp, Messenger, WeChat i druge.

“Tehnologija i zabava su ključni delovi života naših putnika. Opremajući našu flotu sa poboljšanim Wi-Fi uređajima, preduzimamo korake kako bismo osigurali da se možemo prilagoditi različitim načinima na koje će naši putnici koristiti tehnologiju tokom svog putovanja i danas i u budućnosti,” izjavio je potpredsednik za dizajn iskustva i brenda u Delti Byron Merritt.

28.04.2021.