Evropa

Condor predstavio novi vizuelni identitet

Nemačka avio-kompanija Condor predstavila je svoj novi vizuelni identitet koji uključuje i novu šemu bojenja za avione. Naime, letelice ovog avio-prevoznika dobiće novu šemu koja je, kako poručuju iz Condora, inspirisana suncobranima, peškirima i ležaljkama za plažu. Linije na Condorovim avionima biće crvene, zelene, plave, žute i bež boje a prva letelica sa novom šemom je već izašla iz radionice. Reč je o novom Airbusu A330-900 sa privremenom registracionom oznakom F-WWCS koji je uslikan u krugu fabrike u Tuluzu.

Foto: FrenchPainter

Foto: FrenchPainter

Kada je reč o ostatku flote, nemačka kompanija je saopštila da će 80% njenih aviona dobiti novu šemu bojenja do 2024. godine. Uniforme, veb sajt, pribori za jelo u avionima i ostale stvari Condora će takođe biti izmenjene u narednom periodu kako bi odgovarali novom vizuelnom identitet kompanije.

„Condor je prošao transformaciju u protekle dve i po godine: od podružnice turističke grupe do nezavisne avio-kompanije koja se ponosno osvrće na svoju istoriju i tradiciju, dok u isto vreme kreće na put ka budućnost. Želimo da to jasno izrazimo kroz naš korporativni identitet: Condor je odmor, a Condor je prepoznatljiv – poput našeg novog dizajna, sa kojim sada krećemo u budućnost,“ poručio je izvršni direktor Condora Ralf Teckentrup.

04.04.2022.