Evropa

Bulgaria Air uvodi nove linije

Jedna od avio-kompanija koje uspešno prolaze kroz veliku krizu uzrokovanu globalnom pandemijim, bugarska Bulgaria Air, širi mrežu destinacija sa kojima povezuje glavni grad svoj zemlje.

Naime, kako su najavili iz ove kompanije, pokreću se direktni letovi između Sofije i ostrva Krf, Rodos i Krit, kao i do Soluna, Budimpešte, Kijeva i mnogih drugih destinacija. Za majske praznike planirana su tri ekskluzivna leta između Sofije i Dubaija – 30. aprila, 5. maja i 10. maja, a redovni letovi na liniji obavljaće se od 30. septembra sa dva leta nedeljno – svakog četvrtka i nedelje.

Krajem aprila biće pokrenuti prvi redovni direktni letovi između Sofije i Budimpešte i Kijeva, a za praznike, tačnije 21. maja, započinju letovi između Sofije i novih grčkih destinacija – Soluna i ostrva Krit i Rodos. Prvi direktni let kompanije Bulgaria Air iz Sofije do jonskog ostrva Krf planiran je za 11. jun. Uskoro se očekuje da Bulgaria Air objavi i  datum početka još jedne nove direktne redovne linije za Tenerife.

09.02.2021.