Air Transat uvodi celogodišnje letove za Lion

Kanadska avio-kompanija Air Transat je saopštila da će produžiti svoje letove između Montreala i Liona tokom zimske sezone čime će postati jedini prevoznik koji na ovoj ruti leti van letnjih meseci. Air Transat više neće obavljati samo letnje sezonske letove ka francuskom gradu već želi da tokom cele godine ima Lion u svojoj ponudi.

Prevoznik je najavio da će se letovi tokom zime obavljati 3 puta nedeljno, svakog utorka, petka i subote. Kanadska kompanija je saopštilade će se letovi ka Lionu u zimskoj sezoni obavljati uskotrupnim Airbusima A321LR sa 12 sedišta u biznis i 187 sedišta u ekonomskoj klasi.

„Kao vodeći prevoznik između Kvebeka i Francuske, bilo nam je prirodno da dodamo Lion i njegovu regiju našem zimskom programu. Produživanje sezone ruta je deo naše razvojne strategije i, uzgred, naša flota A321LR je najbolji alat za postizanje ovog cilja. Oduševljeni smo što možemo da odgovorimo na rastuću potražnju između Kanade i Francuske, što će podjednako koristiti entuzijastima za zimske sportove, poslovnim putnicima i zajednici iseljenika,“ poručila je glavna direktorka za prihode u kompanije Air Transat Michèle Barre.

12.03.2023.