Evropa

Air Serbia otvara tri nove linije

Air Serbia saopštila je da pokreće tri nove linije ove letnje sezone. Srpska nacionalna avio-kompanija povezaće Beograd sa Valensijom, Barijem i Palma de Majorkom a planira i da obnovi letove ka Rijeci. Letovi ka Valensiji startuju 21. aprila i obavljaće se dva puta nedeljno, svake srede i subote dok će se u jeku letnje sezone leteti četvrtkom i nedeljom. Pored Valensije, direktne letove za Beograd dobija i Palma de Majorka. Prvi polasci na liniji zakazani su za 11. jun i obavljaće se dva puta nedeljno tokom cele letnje sezone. Na rutama ka španskim aerodromima leteće Airbus A319 sa 144 sedišta u dvoklasnoj putničkoj konfiguraciji.

Mreža Air Serbia-e postaće bogatija za još jednu destinaciju u Italiji, tačnije grad Bari. Kompanija planira da pokrene sezonske letove ka Apuliji početkom juna a isti se prekidaju krajem oktobra. Planirana su tri nedeljna polaska, svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje sa avionom ATR 72.

Nakon više od dve godine pauze, Rijeka i Beograd ponovo će biti povezani direktnom avio-linijom. Ovoga puta letovi će se obavljati od sredine juna pa sve do polovine septembra svake srede i subote. Na liniji između dva grada će saobraćati regionalni ATR 72.

Pogledajte cene za ove linije: Air Serbia

19.01.2022.