Air Montenegro ponovo pokreće linije ka Cirihu i Kopenhagenu

Air Montenegro

Nacionalni avio-prevoznik Crne Gore, Air Montenegro, ponovo uvodi linije ka Cirihu i Kopenhagenu.

Letova iz Podgorice ka Cirihu u aprilu mesecu će biti dva, a od maja do kraja oktobra tri puta puta nedeljno, dok su ka Kopenhagenu tokom letnje sezone planirana dva nedeljna leta.

„Uvođenjem dodatnih letova pre početka letnje sezone i širenjem mreže u narednoj godini, nastavljamo da povezujemo Crnu Goru sa važnim tržištima. Linija ka Kopenhagenu značajna je i zbog brojne crnogorske dijaspore, kojoj je važna direktna avio-povezanost, a u godini za nama i linija za Cirih se pokazala kao vrlo perspektivna zbog čega ćemo nastaviti da razvijamo njen turistički potencijal. Dužim peridom saobraćaja na pojedinim linijama nastojaćemo da održimo redovne letove i van glavne sezone“, saopšteno je iz kompanije.

Uz planirano proširenje flote, nacionalni avio-prevoznik će u 2023. pokrenuti još novih ruta i povećati broj letova na postojećim. Pored Kopenhagena i Ciriha, iz kompanije su za letnju sezonu već najavili letove ka: Beogradu, Ljubljani, Banjaluci, Parizu, Pragu, Brnu i Bratislavi, dok se uskoro očekuje red letenja i za ostale destinacije.

29.12.2022.