Air Montenegro operacije obavlja po najvišim sigurnosnim standardima

Air Montenegro
Najnoviji nalazi detaljne revizije operativne sigurnosti IATA-e potvrdili su da Air Montenegro posluje i obavlja operacije po najvišim međunarodnim sigurnosnim standardima.
U avgustu prošle godine Air Montenegro je postao članica Međunarodne asocijacije za vazdušni prevoz IATA, najveće svetske avio zajednice, a kako bi kompanija zadržala svoje mesto u ovoj asocijaciji redovno obnavlja sertifikat i podleže revizijama IATA-inih tela, ispunjavajući najviše sigurnosne standarde koje asocijacija nalaže.
„IOSA predstavlja IATA-in sistem procene dizajniran za ocenu operativnog upravljanja i kontrolnih sistema avio-kompanije. Članstvo u ovoj asocijaciji kompaniji daje mogućnost proširivanja ponude kroz code share i interline ugovore, a sa druge strane nalaže poslovanje po najvišim svetskim standardima kako u domenu bezbednosti, tako i ostalih aspekata. Da Air Montenegro svoje operacije obavlja u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima potvrdila je nedavna IOSA-ina revizija koja je uspešnim ocenila operativnu bezbednost kompanije“- izjavio je izvršni direktor, Mark Anžur.
01.05.2024.