Fleš Region

Air Montenegro od danas leti i za Nant

Od danas, 7. maja, nacionalni avio-prevoznik Crne Gore uvodi novu, treću liniju ka Francuskoj, pa se Parizu i Lionu pridružio i Nant. Direktan let iz Podgorice ka Nantu odvijaće se svake subote, sve do kraja oktobra. 

Nant se nalazi na gotovo svakoj listi gradova koje morate posetiti, jedna je od glavnih luka u Francuskoj i grad bogatog kulturno-istorijskog nasleđa. Uz Air Montenegro, zelena prestonica Evrope je nikad bliža putnicima željnim avanture i novih inspiracija.

Vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić poručila je da za letove ka i iz Francuske već postoji velika zainteresovanost.

„Zadovoljstvo nam je što našoj mreži, pored Pariza i Liona, dodajemo i Nant i što smo povezani sa veoma važnim i perspektivnim emitivnim tržištem Francuske. Uoči početka letnje sezone, ovako dobra avio-dostupnost će, bez sumnje, učiniti Crnu Goru još primamljivijom destinacijom i sigurna sam da ćemo benefite uvođenja ove tri linije za crnogorsku turističku privredu vidjeti već tokom ljetnje sezone koja je pred nama“, kazala je ona.

Karte za novu destinaciju mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje.

07.05.2022